Omgeving

Het project bestaat uit 21 recreatiewoningen die projectmatig worden gebouwd. Er is een waterweg ingegraven, waardoor er een directe verbinding is met het Lauwersmeergebied. Het Lauwersmeer is een meer in het noorden van Nederland, op de grens van de provincies Groningen en Friesland. Hier kun je heerlijk genieten van de natuur en rust!

De locatie is ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, watersporters of surfers. Dokkum, Leeuwarden en Groningen zijn zeer goed te bereiken. Het park is op slechts 10 minuten fietsen naar Eanjum waar een supermarkt, slager, snackbar, huisarts en meerdere faciliteiten aanwezig zijn. In de nabije omgeving vindt u o.a. het Nationaal Park Lauwersmeer, een jachthaven, paviljoen “De Gouden Stek” en andere horeca aangelegenheden. Bovendien is het park gelegen op loopafstand van Landal Esonstad met diverse voorzieningen waaronder, een zwembad, speeltuinen en een 18-holes pitch & putt golfbaan.

Het park is gelegen in de buurtschap Oostmahorn. De buurt Oostmahorn ligt binnen Anjum in de gemeente Noardeast-Fryslân. Oostmahorn is een klein dorpje aan de westelijke oever van het Lauwersmeer en telt ongeveer 80 inwoners. Het bevindt zich tevens aan de rand van het Friese deel van Nationaal Park Lauwersmeer. Daarnaast is het mogelijk een boot te huren om een tocht te maken over het Lauwersmeer. Ook is het een perfect startpunt voor fietstochten. Pittoreske dorpjes als Moddergat en Peazens aan de Noordzee en Oostmahorn aan het Lauwersmeer vind je op steenworp afstand. Bovendien zijn de Waddeneilanden vanuit Eanjum goed te bereiken.

Zo ziet de omgeving eruit